Κόστος διαφήμισης σε αποδείξεις μαζί με άλλες -μη ανταγωνιστικές- επιχειρήσεις

Το εκπτωτικό σας κουπόνι εμφανίζεται στην πίσω όψη των αποδείξεων μαζί με άλλους διαφημιζόμενους από διαφορετικούς μη ανταγωνιστικούς τομείς. Έτσι ενισχύετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για ζήτηση και εξασφαλίζετε υψηλή αποτελεσματικότητα με χαμηλό κόστος.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση μαζί με άλλους διαφημιζόμενους;

Το κόστος της καμπάνιας σας το ορίζετε εσείς. Η διαφήμιση χωρίς ανταγωνισμό στην ThePromoTicket έχει το πλεονέκτημα ότι σας παρέχουμε τη δυνατότητα της έξυπνης τοπικής διαφήμισης σε εκπτωτικά κουπόνια αποδείξεων με το χαμηλότερο κόστος που μπορείτε να βρείτε.

Το κόστος ανά 1000 εμφανίσεις ξεκινά από 4,50€. Το κόστος της διαφήμισης αφορά στο CPM (Cost Per Impressions), το οποίο εξαρτάται:

  • από το μέγεθος της διαφήμισης. Υπάρχουν διάφορες διαστάσεις κουπονιών στις ταμειακές αποδείξεις. Ανάλογα με το μέγεθος αυξάνεται και το CPM.
  • από τη συχνότητα της διαφήμισης. Όσο συχνότερα εμφανίζονται τα κουπόνια σας στις αποδείξεις, τόσο ακριβότερο το CPM.
  • από τον αριθμό των αποδείξεων των σημείων διανομής που θα επιλέξετε να προβάλλονται τα κουπόνια σας.

Κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μετράτε την απόδοση της επένδυσής σας με βάση το δείκτη ROI (=Return On Investment). Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαπιστώσετε αν τα χρήματα που δαπανάτε για τη διαφήμισή σας στις ταμειακές αποδείξεις μετατρέπονται σε κέρδη για την επιχείρησή σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στην πίσω όψη των ταμειακών αποδείξεων
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε τις ιδέες σας, να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί μία ξεχωριστή καμπάνια που θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα.
Ξεκινήστε Σήμερα